Vállalkozz fiatalon sorozat - Startup Eger program
2015. november 30. írta: foglalkoztatas

Vállalkozz fiatalon sorozat - Startup Eger program

Körkép a feltörekvő vállalkozók lehetőségeiről

 
----------------------------------
A sikereid és kudarcaid csak rajtad állnak, de számos kezdeményezés indul azért, hogy támogasson, amikor üzleti ötletedet és vállalkozóként önmagadat próbára teszed. A "Vállalkozz fiatalon" sorozat célja, hogy bemutassa az aktuális inkubációs programokat, startup versenyeket, pályázatokat.
-----------------------------------

 

12241423_624836187620153_5232968713687932688_n.jpg

 

Eger városa, a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány közreműködésével programot hirdet kreatív fiatalok számára. A program célja egri kötődésű kezdő vállalkozások beindításának támogatása, mentorálása, akik olyan versenyképes ötletekkel rendelkeznek, amelyek a nemzetközi piacon is megállják a helyüket.

Részt vehetsz a programban, ha

  • elmúltál 17 éves
  • magyar állampolgár vagy,
  • és a vállalkozásodnak / ötletednek a program után lesz valamilyen egri kötődése

Hogyan jelentkezhetsz és mi történik, ha ezt megteszed

  • Töltsd ki a jelentkezési lapot, és ennek segítségével mutasd be az ötleted / a céged / az elképzelésed. (Jelentkezés határidő: 2015. december 07.)
  • A kitöltött, aláírt, beszkennelt jelentkezési lapot küldd el az info@hmvta.hu címre!
  • Előnyt jelent, amennyiben az ötleted újszerű, legyen egri kötődése, de bírjon nemzetközi potenciállal, és legyen jövedelemtermelő.
  • Több ötlettel is lehet jelentkezni, de egy jelentkező maximum 3 ötlettel nevezhet. A lényeg, hogy minden koncepció megfeleljen a program kritériumainak.
  • Nincsenek preferált iparágak. Hiszünk abban, hogy az innováció nem csupán az infokommunikációs iparágban létezik. Ha kreatív vagy, van jó ötleted, csatlakozhatsz a programhoz!
  • Tüntess fel minden olyan információt, ami segít megismerni a koncepciót. Csatolhatsz kiegészítő dokumentumokat is. Minél részletesebb az anyag amit beküldesz, annál jobb, ugyanis a program további részébe csak akkor kerülsz be, ha a visszaküldött anyagaid alapján az ötletet életképesnek találjuk. Jó, ha minél pontosabban megértjük, hogy miről szól az ötleted. Erről a beadási határidőt követő 60 napon belül értesítünk.
  • Ha a projektben látunk fantáziát, bekerülhetsz a végső megmérettetést megelőző felkészítő programba. Az elbírálás szubjektív, hiszen nincsenek megkötések a projektek jellegével kapcsolatban.
  • Ha itt is meggyőzöl minket, részt vehetsz a PITCH versenyen. Amennyiben ott is remekül szerepelsz és bekerülsz az 5 nyertes közé, akkor folytatjuk a közös munkát, bekerülsz a mentor-programba és további nyeremények is várhatnak rád.

A jelentkezési lapok visszaküldésének határideje: 2015. december 07.

További információ és jelentkezési lap letöltése: Startup Eger program

facebook-fb-fan-page-or-business-page.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://foglalkoztatas.blog.hu/api/trackback/id/tr178128900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása